Jouw stem telt, bij Strandpaviljoen Bremerbaai!

Biddinghuizen, 2 mei 2017 – Jouw stem telt, bij Strandpaviljoen Bremerbaai!
Strandpaviljoen Bremerbaai doet mee aan de ‘Terras Top 100’
en aan de verkiezing van het ‘Leukste restaurant’.

De Terras Top 100 is een professionele wedstrijd van restaurants, Het terras wordt beoordeeld door meerdere mystery guests, waaruit de beste terrassen worden geselecteerd. Deze worden door diverse vakkundige jury’s beoordeeld waaruit de uiteindelijk winnaar gekozen zal worden. Zie ook via de link:
http://www.missethoreca.nl/cafe/terras-top-100

Met de publiekswedstrijd van het leukste restaurant bent u als gast de jury.
Door het uit brengen van uw stem via de link:

https://www.restaurantverkiezing.nl/selecteer/dv/provincie21169/gemeente19650

Help ons, en Stem op Strandpaviljoen Bremerbaai!
Elke stem telt!

Advertenties

Een geslaagd paasweekend!

BIDDINGHUIZEN, 18 april 2017 – Een geslaagd paasweekend!
Dit weekend genoten onze gasten van een overheerlijke paasbrunch.

Naast een asperge-soep konden onze gasten genieten van een diversiteit aan brood en salades, en mochten de eiergerechten niet ontbreken. Zo waren er nog tal van warme hapjes. Uiteraard mochten de kinderen op zoek naar de paaseieren!

En ook mocht een ijs/vruchtjes dessert niet ontbreken.

Strandpaviljoen Bremerbaai is dagelijks geopend vanaf 11:00 uur.

Strandpaviljoen Bremberbaai into the spring

BIDDINGHUIZEN, 31 maart 2017 – Strandpaviljoen Bremberbaai into the spring!
Zonnige start van het seizoen, een nieuwe kaart en heerlijke nieuwe gerechten.
Kortom naast het geweldige uitzicht vanaf ons paviljoen, heeft het alle ingrediënten bij mooi weer. Maar ook bij wat minder weer kunt u uitstekend bij ons terecht!

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 11:00 uur!

De Bremerbaai is een prima locatie om te vertoeven aan het water, op het stand, op de pier en om heerlijk onbezorgd tot rust te komen op ons terras.

In ons paviljoen kunnen diverse soorten feesten worden gehouden, wat dacht u van uw bruiloftsfeest, een barbecue of een totaal andere gelegenheid, wij denken graag met u mee om uw feest tot in de puntjes te laten slagen.

Strandpaviljoen Bremerbaai pure beleving!

BIDDINGHUIZEN, 8 november 2016 – Strandpaviljoen Bremerbaai pure beleving!
Wauw, wat ging de zomer snel voorbij, en wat hebben we genoten met z’n allen.
Één ding is zeker Strandpaviljoen Bremerbaai staat op de kaart.

Deze zomer was er zelfs enkele keren sprake van onvoldoende parkeer gelegenheid, waardoor we in het regionale nieuws van Omroep Flevoland terecht kwamen.
De Bremerbaai is een prima locatie om te vertoeven aan het water, op het stand, op de pier en om heerlijk onbezorgd tot rust te komen op ons heerlijke terras.

Deze winter (november tot maart) hanteren we in ons strandpaviljoen een winterkaart. *Ook hebben we elke vrijdag & zaterdag een koud/warm buffet gedurende de winter maanden, reserveren gewenst.

Ook hebben we onze eerste besloten feesten & partijen inmiddels gehad, waar velen met een goede blik op terug kunnen kijken. In ons paviljoen kunnen diverse soorten feesten worden gegeven, wat dacht u van uw bruiloftsfeest, een barbecue of een totaal andere gelegenheid, wij denken graag met u mee om uw feest tot in de puntjes te laten slagen.

Bijna af!

De allerlaatste dingen worden nu gedaan om volgende week open te gaan, zoals het schilderen van de bar en het indelen van de keuken.

Morgen komt de eerste voorraad binnen, waardoor het allemaal direct een stuk dichterbij komt. Vrijdag wordt de vloer gelegd waardoor we een paar dage niet in het paviljoen kunnen. Woensdagavond organiseren wij een training voor alle medewerkers, en donderdagochtend gaan we dan toch écht om 10:00 uur open voor de gasten!

Er lopen nu elke dag nog tientallen bouwvakkers, loodgieters, leveranciers, terrasbouwers en behangers rond, maar vanaf volgende  week hopen we toch dat het merendeel van de mensen in het paviljoen gasten zijn die wij mogen bedienen.

Hieronder de laatste foto’s van de bouw, als het paviljoen af is volgen er natuurlijk nog veel meer foto’s.

Update bouw strandpaviljoen

De opbouw van het paviljoen is eindelijk begonnen! Op de foto’s hieronder is de vorm en de grootte mooi te zien.

De verdieping is enkel kantoor en personeelsruimte, de keuken en de bar komen daar onder en aan de rechterkant zal, aan het water, het deels overdekte terras komen. Het restaurant heeft ongeveer 50 stoelen en het terras heeft plaats voor 80 gasten.

Nieuwe Facebookpagina en website

Wij zijn blij dat we vanaf vandaag een officiële Facebook pagina en website hebben!

Onze Facebook pagina kunt u vinden op http://www.facebook.com/bremerbaai

De website zal in de komende periode nog behoorlijk vaak wijzigen en aangepast worden, uw feedback is zeer welkom!

Op dit moment is de handigste manier om ons te contacteren door ons een bericht via onze Facebook pagina te sturen. Deze proberen wij altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Team Bremerbaai