Het strandpaviljoen

Op 26 mei 2016 hebben wij voor het eerst onze deuren geopend!

De Bremerbaai is een gloednieuw strand aan het Veluwemeer. In maart 2015 is begonnen met de aanleg van dit 300 meter lange strand. Uniek aan dit strand is dat er ook daadwerkelijk gezwommen kan worden in het veluwemeer (Bremerbaai). Waar het water aan de overige stranden aan het Veluwemeer slechts tot aan de kniëen komt, is hier een zwemgedeelte van 1,80 meter diep gecreëerd. Naast dit zwemgedeelte is er volop gedacht aan recreatie. Er is een groot speeleiland gemaakt, er zijn diverse weideheuvels en mooie kronkelende paden, en het klapstuk van het strand is de 160 meter lange pier, die recht het Veluwemeer in loopt. Aan deze pier kunnen boten aanmeren, is een uitkijktoren gebouwd en bevindt zich de opstapplaats van de fietspond naar de Veluwe.

Strandpaviljoen Bremerbaai mag zich met trots hét strandpaviljoen van deze bijzondere locatie noemen. Met 100 zitplaatsen op het gedeeltelijk overdekte terras en nog eens 60 plaatsen binnen in ons gezellige restaurant is er voldoende ruimte om iedereen van een lekker drankje en/of heerlijk gerecht te voorzien. ’s Ochtends kunt u bij ons terecht voor één van onze koffiespecialiteiten met een stuk ambachtelijk gebak, en u kunt verder de gehele dag bij ons terecht om te genieten van de gerechten die op onze zorgvuldig geselecteerde en uitgebreide kaart staan.

Uiteraard hebben wij ook een Snackcorner waar frites en snacks kunnen worden gehaald, om vervolgens lekker op het strand op te eten. Daarnaast hebben wij meer dan voldoende blikjes en flesjes gekoelde dranken, zodat u de zware koelbox thuis kan laten.

Of u nu een mooi rondje langs het Veluwemeer aan het fietsen bent, een dagje op het strand van het zomerweer wil genieten of een lange dag in Walibi hebt genoten, Strandpaviljoen Bremerbaai is dé plek om uw dag in een ontspannen sfeer compleet te maken.

Het Bremerbaaistrand

Dit is de indeling van het strand. 140 parkeerplaatsen zorgen ervoor dat het strand voor iedereen zeer goed bereikbaar is. De 160 meter lange pier loopt vanuit het strandpaviljoen recht het Veluwemeer in. Het strand is 300 meter lang, dus waar je ook op het strand ligt, een lekker koud drankje is maar een paar minuten van je vandaan.

IMG_2393

Advertenties